Regionalni inovacioni startap centar i opština Mali Zvornik su domaćini događaju „Dan nauke i inovacija“ u okviru projekta „Srbija zemlja nauke, zemlja inovacija“ iniciranog od strane Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija, a koji se organizuje u utorak, 12. marta u velikoj sali Biblioteke „17. septembar“ Mali Zvornik.

Ovaj projekat ima za cilj podizanje svesti o značaju ulaganja u nauku, tehnološki razvoj i inovacije, kao i potencijalu koji one nose za našu zemlju.

Šta možete očekivati?
● Uvid u najnovije inicijative, programe podrške, izvore finansiranja, poreske olakšice, resurse i infrastrukturu istraživačkog i inovacionog ekosistema koji su stalno dostupni u okviru relevantnih institucija.
● Demonstracije i prezentacije najnovijih inovacija i naučnih otkrića.
● Mogućnost da se povežete sa ključnim osobama iz oblasti nauke i tehnologije.

Fond za inovacionu delatnost, Fond za nauku i Centar za promociju nauke, tokom „Dana nauke i inovacija“ organizovaće aktivnosti sa raznovrsnim sadržajem koji će inspirisati celokupnu javnost da aktivno učestvuju u stvaranju i primeni inovativnih rešenja i naučnih dostignuća, bilo u privredi ili u svakodnevnom životu.

Zašto je vaša prisutnost bitna?

Projekt je pokrenut s namerom da inspiriše i motiviše sve nas da se više angažujemo u nauci i inovacijama, kako u profesionalnom, tako i u svakodnevnom životu. Molimo Vas da ovaj poziv podelite sa vašim kolegama, profesorima, istraživačima i saradnicima. Vaša prisutnost će doprineti jačanju ove inicijative, a sam Vaš doprinos, bilo kroz diskusije, ideje ili saradnju, može biti ključan za uspeh ove misije.

Pridružite nam se u utorak, 12. marta od 12.00 časova i postanite deo ovog značajnog poduhvata.

Molimo vas da svoje prisustvo potvrdite na sledećem LINKU do ponedeljak 11. marta do 17.00 časova.

Podelite ovu vest na društvenim mrežama!

BUDITE U TOKU

Prijavite se na naš njuzleter.

Hvala Vam na prijavi. Dodaćemo Vašu mejl adresu u našu bazu.
Došlo je do greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.

* Prijavom na njuzleter iznad saglasni ste da Vam periodično šaljemo poruke vezane za naše akcije.

Slične vesti

Pogledajte sve