Регионални иновациони стартап центар и општина Мали Зворник су домаћини догађају „Дан науке и иновација“ у оквиру пројекта „Србија земља науке, земља иновација“ иницираног од стране Министарства науке, технолошког развоја и иновација, а који се организује у уторак, 12. марта у великој сали Библиотеке „17. септембар“ Мали Зворник.

Овај пројекат има за циљ подизање свести о значају улагања у науку, технолошки развој и иновације, као и потенцијалу који оне носе за нашу земљу.

Шта можете очекивати?
● Увид у најновије иницијативе, програме подршке, изворе финансирања, пореске олакшице, ресурсе и инфраструктуру истраживачког и иновационог екосистема који су стално доступни у оквиру релевантних институција.
● Демонстрације и презентације најновијих иновација и научних открића.
● Могућност да се повежете са кључним особама из области науке и технологије.

Фонд за иновациону делатност, Фонд за науку и Центар за промоцију науке, током „Дана науке и иновација“ организоваће активности са разноврсним садржајем који ће инспирисати целокупну јавност да активно учествују у стварању и примени иновативних решења и научних достигнућа, било у привреди или у свакодневном животу.

Зашто је ваша присутност битна?

Пројект је покренут с намером да инспирише и мотивише све нас да се више ангажујемо у науци и иновацијама, како у професионалном, тако и у свакодневном животу. Молимо Вас да овај позив поделите са вашим колегама, професорима, истраживачима и сарадницима. Ваша присутност ће допринети јачању ове иницијативе, а сам Ваш допринос, било кроз дискусије, идеје или сарадњу, може бити кључан за успех ове мисије.

Придружите нам се у уторак, 12. марта од 12.00 часова и постаните део овог значајног подухвата.

Молимо вас да своје присуство потврдите на следећем ЛИНКУ до понедељак 11. марта до 17.00 часова.

Поделите ову вест на друштвеним мрежама!

БУДИТЕ У ТОКУ

Пријавите се на наш њузлетер.

Хвала Вам на пријави. Додаћемо Вашу мејл адресу у нашу базу.
Дошло је до грешке. Молимо Вас покушајте поново.

* Пријавом на њузлетер изнад сагласни сте да Вам периодично шаљемо поруке везане за наше акције.

Сличне вести

Погледајте све