Иновативни канал за комуникацију са младима о одрживом развоју, зеленим технологијама и иновацијама покренут је на друштвеној мрежи Youtube, под називом РИСЦ (Регионални иновативни стартап центар) подкаст, путем којег млади у Малом Зворнику имају могућност да разговарају на тему унапређења животне средине.

Активност је реализована у оквиру Пројекта едукације младих о еколошкој свести и значају разврставања отпада „Смањи отисак – поправи утисак“ који реализује удружење „Еко – центар Дринум“, Мали Зворник, у партнерству са Центром за развој иновација у области заштите животне средине општине Мали Зворник.

Током реализације пројекта, биће снимљене две епизоде на теме везане за екологију, а учесници су ученици средњих школа и студенти.

На почетку рада овог канала, своја размишљања о животној средини са водитељем РИСЦ подкаста, Милошем Лазаревићем, студентом 1. године Факултета техничких наука у Новом Саду, поделиле су: ученица 4. разреда Средње школе Мали Зворник, Катарина Катановић и ученица 1. разреда Гимназије у Лозници, Анђела Тошић.

Поделите ову вест на друштвеним мрежама!

БУДИТЕ У ТОКУ

Пријавите се на наш њузлетер.

Хвала Вам на пријави. Додаћемо Вашу мејл адресу у нашу базу.
Дошло је до грешке. Молимо Вас покушајте поново.

* Пријавом на њузлетер изнад сагласни сте да Вам периодично шаљемо поруке везане за наше акције.

Сличне вести

Погледајте све