Učenici Srednje škole iz Malog Zvornika (SRB) i Tehničkog školskog centra iz Zvornika (RS – BiH), koji su tokom novembra i decembra tekuće godine, učestvovali u programu naprednih inovativnih obuka za mlade u oblasti preduzetništva, u organizaciji Centra za razvoj inovacija opštine Mali Zvornik, predstaviće svoje poslovne ideje u sredu, 14. decembra, u Malom Zvorniku, na takmičenju za najbolji inovativni biznis plan.

Takmičenje će biti upriličeno u okviru javnog događaja povodom završetka programskih aktivnosti Centra za inovacije u 2022. godinu, u Velikoj sali Doma kulture, sa početkom u 11.00 časova.

Učesnici će svoje poslovne ideje predstaviti pojedinačno, pred publikom i stručnim žirijem, koji će činiti lica kompetentna da vrednuju i ocene prezentovane biznis planove.

Za najuspešnije takmičare u osmišljavanju i prezentaciji poslovnih ideja predviđene su nagrade.

Takmičenju će prethoditi radionica na temu veštine javnog nastupa u utorak, 13. decembra, u Centru za inovacije u Malom Zvorniku, kao podrška učesnicima pred finalnu aktivnost.

U revijalnom delu manifestacije predviđen je prigodan kulturno – umetnički program.

Aktivnosti Centra za razvoj inovacija u oblasti zaštite životne sredine u Malom Zvorniku u 2022. godini, koji egzistira u sastavu Opštinske uprave, podržane su sredstvima Ministarstva za inovacije i tehološki razvoj u Vladi Republike Srbije.

Podelite ovu vest na društvenim mrežama!

BUDITE U TOKU

Prijavite se na naš njuzleter.

Hvala Vam na prijavi. Dodaćemo Vašu mejl adresu u našu bazu.
Došlo je do greške. Molimo Vas pokušajte ponovo.

* Prijavom na njuzleter iznad saglasni ste da Vam periodično šaljemo poruke vezane za naše akcije.

Slične vesti

Pogledajte sve