Ученици Средње школе из Малог Зворника (СРБ) и Техничког школског центра из Зворника (РС – БиХ), који су током новембра и децембра текуће године, учествовали у програму напредних иновативних обука за младе у области предузетништва, у организацији Центра за развој иновација општине Мали Зворник, представиће своје пословне идеје у среду, 14. децембра, у Малом Зворнику, на такмичењу за најбољи иновативни бизнис план.

Такмичење ће бити уприличено у оквиру јавног догађаја поводом завршетка програмских активности Центра за иновације у 2022. годину, у Великој сали Дома културе, са почетком у 11.00 часова.

Учесници ће своје пословне идеје представити појединачно, пред публиком и стручним жиријем, који ће чинити лица компетентна да вреднују и оцене презентоване бизнис планове.

За најуспешније такмичаре у осмишљавању и презентацији пословних идеја предвиђене су награде.

Такмичењу ће претходити радионица на тему вештине јавног наступа у уторак, 13. децембра, у Центру за иновације у Малом Зворнику, као подршка учесницима пред финалну активност.

У ревијалном делу манифестације предвиђен је пригодан културно – уметнички програм.

Активности Центра за развој иновација у области заштите животне средине у Малом Зворнику у 2022. години, који егзистира у саставу Општинске управе, подржане су средствима Министарства за иновације и техолошки развој у Влади Републике Србије.

Поделите ову вест на друштвеним мрежама!

БУДИТЕ У ТОКУ

Пријавите се на наш њузлетер.

Хвала Вам на пријави. Додаћемо Вашу мејл адресу у нашу базу.
Дошло је до грешке. Молимо Вас покушајте поново.

* Пријавом на њузлетер изнад сагласни сте да Вам периодично шаљемо поруке везане за наше акције.

Сличне вести

Погледајте све