Centar za razvoj inovacija u oblasti zaštite životne sredine

Centar za razvoj inovacija u oblasti zaštite životne sredine

Pomažemo i promovišemo razvoj preduzetništva i male privrede u opštini Mali Zvornik

O NAMA
NAŠE USLUGE
O NAMA
NAŠE USLUGE

Ko smo mi?

Centar za razvoj inovacija u oblasti zaštite životne sredine u Malom Zvorniku uspostavljen je i svečano otvoren avgusta 2021. godine, uz podršku Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije, Nenada Popovića i opštine Mali Zvornik.

Uloga Centra je da doprinese stvaranju povoljnih uslova za razvoj preduzetništva i male privrede, u cilju ekonomskog osnaživanja građana.

VIŠE O NAMA

Najnovije vesti iz našeg Centra

POGLEDAJTE SVE

Vršimo inovativne obuke

Obezbeđujemo vrhunske predavače na radionicama i obukama

USLUGE KOJE PRUŽAMO

Zašto da izaberete nas?

Centar za razvoj inovacija u oblasti zaštite životne sredine je tu da Vam pomogne u razvijanju ideja za Vaš novi biznis. Iskoristite sve pogodnosti koje Vam pružamo.

Neke od pogodnosti:

1. Moderan prostor

2. Edukacije korisnika

3. Besplatno korišćenje prostora

VIŠE O NAMA

Utisci o nama

Pročitajte šta drugi misle o nama i našem radu

U nastojanju da podržimo razvoj preduzetništva u Malom Zvorniku, zadržimo omladinu i pružimo im uslove za dodatni vid edukacije, uspostavili smo savremeni tehnološki inkubator za podršku startap kompanijama, za koji verujemo da će svojim kapacitetom doprineti osnivanju većeg broja firmi u našoj opštini, zapošljavanju, a samim tim i poboljšanju ekonomskih prilika stanovništva.

Zoran Jevtić

predsednik opštine Mali Zvornik

Iz samog naziva novog Ministarstva se vidi jasna namera da se proces od nauke do inovacija i do formiranja novih proizvoda i procesa nekako zaokruže aktivnosti jednog ministarstva.
Bazična nauka je svakako i dalje izvor svega daljeg što se događa u tom procesu i ona mora da se jača, i mora zaista da bude izuzetna kao što je i definisano u Strategiji – nauka je moć znanja.
Sa druge strane treba intezivirati aktivnosti u vezi sa razvojem inovacija, i raditi na promeni uvida naših naučnika u to koliko veliku i konkretnu vrednost ima njihov rad.

Jelena Begović

Ministar – Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije

Centar za razvoj inovacija u oblasti zaštite životne sredine u Malom Zvorniku deo je integrisanog inovacionog sistema u Srbiji i ima ulogu da doprinese razvoju ideja koje će podržati dalji napredak Malog Zvornika i Zvornika (BiH–RS), škola i fakulteta i doneti dobrobit lokalnoj zajednici i ljudima koji ovde žive.

Nenad Popović

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije u dva mandata
(2017–2022.)

Inovacioni centar u Malom Zvorniku služi za afirmaciju početnika u poslovanju da hrabro valorizuju svoje ideje u različitim oblastima, uključujući zaštitu životne sredine, a njegovo povezivanje sa ostalim centrima u Srbiji, akademskim institucijama, civilnim sektorom i privredom, omogućiće im potrebnu edukaciju i pružiti podršku efikasnijem kreiranju, razvoju i plasmanu ideja na tržištu.

Slađana Đorđević

analitičar za zaštitu životne sredine,
„Eko-centar Drinum“

Mesto gde ćete uživati u radu

Posetite nas ili nas kontaktirajte bilo kada. Možete pogledati kako izgleda naš prostor i popričati sa zaposlenima.