Центар за развој иновација у области заштите животне средине

Центар за развој иновација у области заштите животне средине

Помажемо и промовишемо развој предузетништва и мале привреде у општини Мали Зворник

О НАМА
НАШЕ УСЛУГЕ
О НАМА
НАШЕ УСЛУГЕ

Ко смо ми?

Центар за развој иновација у области заштите животне средине у Малом Зворнику успостављен је и свечано отворен августа 2021. године, уз подршку Kабинета министра за иновације и технолошки развој Владе Републике Србије, Ненада Поповића и општине Мали Зворник.

Улога Центра је да допринесе стварању повољних услова за развој предузетништва и мале привреде, у циљу економског оснаживања грађана.

ВИШЕ О НАМА

Најновије вести из нашег Центра

ПОГЛЕДАЈТЕ СВЕ

Вршимо иновативне обуке

Обезбеђујемо врхунске предаваче на радионицама и обукама

УСЛУГЕ КОЈЕ ПРУЖАМО

Зашто да изаберете нас?

Центар за развој иновација у области заштите животне средине је ту да Вам помогне у развијању идеја за Ваш нови бизнис. Искористите све погодности које Вам пружамо.

Неке од погодности:

1. Модеран простор

2. Едукације корисника

3. Бесплатно коришћење простора

ВИШЕ О НАМА

Утисци о нама

Прочитајте шта други мисле о нама и нашем раду

У настојању да подржимо развој предузетништва у Малом Зворнику, задржимо омладину и пружимо им услове за додатни вид едукације, успоставили смо савремени технолошки инкубатор за подршку стартап компанијама, за који верујемо да ће својим капацитетом допринети оснивању већег броја фирми у нашој општини, запошљавању, а самим тим и побољшању економских прилика становништва.

Зоран Јевтић

председник општине Мали Зворник

Центар за развој иновација у области заштите животне средине у Малом Зворнику део је интегрисаног иновационог система у Србији и има улогу да допринесе развоју идеја које ће подржати даљи напредак Малог Зворника и Зворника (БиХ–РС), школа и факултета и донети добробит локалној заједници и људима који овде живе.

Ненад Поповић

министар за иновације и технолошки развој

Иновациони центар у Малом Зворнику служи за афирмацију почетника у пословању да храбро валоризују своје идеје у различитим областима, укључујући заштиту животне средине, а његово повезивање са осталим центрима у Србији, академским институцијама, цивилним сектором и привредом, омогућиће им потребну едукацију и пружити подршку ефикаснијем креирању, развоју и пласману идеја на тржишту.

Слађана Ђорђевић

aналитичар за заштиту животне средине, „Еко-центар Дринум“

Место где ћете уживати у раду

Посетите нас или нас контактирајте било када. Можете погледати како изгледа наш простор и попричати са запосленима.