У завршници тродневног Иновативног стартап кампа у Книћу, одржаног у организацији Центра за развој иновација у области заштите животне средине из Малог Зворника, учесници су у петак, 17. децембра, уз подршку ментора, вежбали креирање пословних идеја.

Обука је реализована у наставку едукативне радионице „Предузетништво – поглед на бизнис“, усмерене на подстицање предузетничког начина размишљања и подизање нивоа знања учесника у области предузетништва.

Радионицу су водили Проф. Др Зорана Никитовић и Др Милан Крстић, предавачи на Високој школи за пословну економију и предузетништво (ПЕП) из Београда.

Током обуке примењен је рад у групама, док је креирање самосталних пословних идеја предвиђено идуће седмице на новој едукацији у Центру за иновације у Малом Зворнику.

Обука ће бити завршена јавном презентацијом пословних идеја насталих током радионице „Предузетништво – поглед на бизнис“, уз проглашење најуспешнијих и награде за њихове креаторе.

За потребе оцене предузетничких идеја биће формиран посебан стручни жири, састављен од чланова компетентних да оцене осмишљене бизнис идеје.

Поделите ову вест на друштвеним мрежама!

БУДИТЕ У ТОКУ

Пријавите се на наш њузлетер.

Хвала Вам на пријави. Додаћемо Вашу мејл адресу у нашу базу.
Дошло је до грешке. Молимо Вас покушајте поново.

* Пријавом на њузлетер изнад сагласни сте да Вам периодично шаљемо поруке везане за наше акције.

Сличне вести

Погледајте све