Другог дана иновативног предузетничког кампа у Книћу, у понедељак, 05. децембра, полазници су уз подршку ментора наставили рад на припреми за учешће на такмичењу за најбољи иновативни стартап бизнис план 14. децембра у Малом Зворнику.

У оквиру радионице обављена је појединачна анализа портфолија учесника, ради сагледавања спремности пословних планова за даљу разраду, кориговања евентуалних неправилности и утврђивања смерница за наставак обликовања пословних планова полазника.

Обављена је и анализа иновативности и конкурентности пословних модела.

Посебна пажња током едукације посвећена је вештини презентовања, коју би требало да савлада и поседује сваки предузетник, будући да је добра комуникација важан фактор у развоју бизниса и остваривању успешног пословања.

Учесници су након едукације на ову тему презентовали и анализирали своје пословне планове.

Радионицу су реализовали Др Горан Лапчевић, Др Зорана Никитовић, Др Милан Крстић и стручни консултант Александар Петрић, инжењер технологије.

Учесници кампа у Книћу у понедељак су били у прилици и да сазнају више о заштити животне средине и улози коју локална самоуправа има у овој области.

На тему „Заштита животне средине на локалном нивоу“ на радионици је говорила Даница Батоћанин, сарадник за заштиту животне средине при канцеларији за Локални економски развој (ЛЕР) општине Трстеник.

Полазницима је детаљно представњен и концепт Циркуларне економије, о чему је говорила Гордана Родић, представница Еколошког покрета „Моравски орашак“ из Трстеника.

Гост радионице био је члан Општинског већа општине Кнић, Горан Милосављевић, задужен за област културе и спорта, који је учеснике поздравио у име локалне самоуправе у Книћу.

Програм напредних обука о предузетништву који реализује Центар за иновације из Малог Зворника подржан је од стране Кабинета министра без портфеља задуженог за иновације и технолошки развој Владе Републике Србије и општине Мали Зворник.

Поделите ову вест на друштвеним мрежама!

БУДИТЕ У ТОКУ

Пријавите се на наш њузлетер.

Хвала Вам на пријави. Додаћемо Вашу мејл адресу у нашу базу.
Дошло је до грешке. Молимо Вас покушајте поново.

* Пријавом на њузлетер изнад сагласни сте да Вам периодично шаљемо поруке везане за наше акције.

Сличне вести

Погледајте све