Ради успостављања сарадње са општином Мали Зворник у области рада Центра за развој иновација представници Канцеларије за младе општине Бајина Башта посетили су малозворнички Иновациони стартап центар у уторак, 03. августа.

Приликом посете обишли су просторије Центра и видели на који начин је он организован.

Координатор за реализацију програмских активности Центра за иновације у Малом Зворнику, Младен Суботић и представник локалне самоуправе, Борис Катић, презентовали су колегама из Бајине Баште начин рада и функционисање Центра и размотрили могућности за сарадњу.

Будући да је Центар за иновације намењен за подршку иноваторима, почетницима у бизнису, као и развијеним компанијама за унапређење пословања, те да Центар служи и као подршка организацијама цивилног друштва и да му је област заштите животне средине у фокусу, разговарано је о потенцијалним партнерствима и заједничким активностима, посебно на плану очувања реке Дрине.

Ради дефинисања конкретних пројеката, договорено је да ускоро буде уприличен нови сусрет у Бајиној Башти.

Реализацију програма Центра за развој иновација у области заштите животне средине у Малом Зворник подржао Кабинет министра за иновације и технолошки развој

Поделите ову вест на друштвеним мрежама!

БУДИТЕ У ТОКУ

Пријавите се на наш њузлетер.

Хвала Вам на пријави. Додаћемо Вашу мејл адресу у нашу базу.
Дошло је до грешке. Молимо Вас покушајте поново.

* Пријавом на њузлетер изнад сагласни сте да Вам периодично шаљемо поруке везане за наше акције.

Сличне вести

Погледајте све