Тродневни камп посвећен креирању иновативних пословних идеја почео је у недељу, 04. децембра, у Книћу.

Полазници су ученици Средње школе Мали Зворник и Техничког школског центра из Зворника (РС – БиХ).

Тренинг организује Центар за развој иновација у области заштите животне средине у Малом Зворнику, у оквиру припреме учесника за учешће на такмичењу за најбољу пословну идеју 14. децембра у Малом Зворнику.

Обука обухвата низ тренинга на којима ће учесници, уз подршку ментора, унапредити своја знања из области иновација, предузетништва, познавања тржишта, пословног умрежавања, заштите животне средине, финансија и вештина презентовања док ће на предвиђеним радионицама радити на обликовању и унапређивању својих пословних идеја.

Камп је почео занимљивим тимским дуелом, у којем су средњошколци из Малог Зворника и Зворника представили своје бизнис идеје пред вршњацима из Расинског округа, укљученим у програм обука о предузетништву који реализује Регионални стартап центар из Крушевца.

Презентација бизнис идеја одржана је и у обрнутом смеру, пред Малозворничанима од стране средњошколаца из Крушевца, након чега су ученици једни другима оценили пословне моделе.

Скуп је послужио за упознавање учесника, међусобно повезивање и размену мишљења на тему иновација у пословању које могу допринети унапређењу производа и услуга, бољем пласману на тржишту и остваривању пословног успеха.

Остатак тренинга у оквиру првог дана кампа о предузетништву у Книћу био је посвећен едукацији о важности истраживања тржишта пре доношења одлуке о покретању сопственог бизниса и значају успостављања и очувања добрих односа међу партнерима у ланцу пословања у циљу опстанка на тржишту.

Програм напредних обука о предузетништву који реализује Центар за иновације из Малог Зворника подржан је од стране Кабинета министра без портфеља задуженог за иновације и технолошки развој Владе Републике Србије и општине Мали Зворник.

Програм напредних обука о предузетништву који реализује Центар за иновације из Малог Зворника подржан је од стране Кабинета министра без портфеља задуженог за иновације и технолошки развој Владе Републике Србије и општине Мали Зворник.

Поделите ову вест на друштвеним мрежама!

БУДИТЕ У ТОКУ

Пријавите се на наш њузлетер.

Хвала Вам на пријави. Додаћемо Вашу мејл адресу у нашу базу.
Дошло је до грешке. Молимо Вас покушајте поново.

* Пријавом на њузлетер изнад сагласни сте да Вам периодично шаљемо поруке везане за наше акције.

Сличне вести

Погледајте све