Радионица посвећена основама електронског пословања и дигиталних апликација које се могу користити као иновативно средство за повећање конкурентности и снижење трошкова пословања преко интернета „Е – пословање“ одржана је у Центру за развој иновација у Малом Зворнику у четвртак, 16. јуна, од 11.00 часова.

Учествовали су представници локалних институција и установа, предузетници, заступници организација цивилног друштва, као и ученици Средње школе из Малог Зворника.

У оквиру обуке учесници су били у прилици да сазнају више о пословним и техничким условима за електронско пословање, електронском банкарству, електронским фактурама и сервисима Е – управе.

Представљени су им и квалификовани сертификати, пословни софтвер и врсте пословног софтвера, рачунарство у облаку, као и обезбеђивање сигурности и безбедности у електронском пословању.

Едукацију су реализовали сарадници Акредитоване регионалне развојне агенције Подриња, Подгорине и Рађевине (АРРА ППР), Владимир Ђалимић и Зоран Ињац, у оквиру спровођења програма рада АРРА ППР за текућу годину.

Поделите ову вест на друштвеним мрежама!

БУДИТЕ У ТОКУ

Пријавите се на наш њузлетер.

Хвала Вам на пријави. Додаћемо Вашу мејл адресу у нашу базу.
Дошло је до грешке. Молимо Вас покушајте поново.

* Пријавом на њузлетер изнад сагласни сте да Вам периодично шаљемо поруке везане за наше акције.

Сличне вести

Погледајте све