Тренери Регионалне развојне агенције Подриња, Подгорине и Рађевине из Лознице одржаће у Малом Зворнику, у Центру за развој иновација, дводневну обуку за почетнике у пословању.

Реализација радионица заказана је за уторак и среду, 29. и 30. новембра, у термину од 10.00 до 14.00 часова.

Центар за иновације и Развојна агенција позвали су све које занима ова тема, а пре свега почетнике у пословању, односно оне који намеравају да покрену сопствени посао, да искористе прилику за едукацију и учествују у програму обуке, на којој ће моћи да добију многе корисне информације које ће им олакшати рад у почетној фази пословања.

Према агенди догађаја, учесници ће у оквиру првог дана обуке моћи да сазнају више о циљевима едукације, мотивима и особинама које би требало да карактеришу предузетника, на основу којих могу да оцене сопствене предузетничке капацитете, затим да анализирају и вреднују модел пословне идеје, те сазнају више о правној регулативи и пореском систему у Републици Србији.

У оквиру две планиране вежбе учесници ће се бавити истраживањем тржишта и учити да креирају јединствену регистрациону пријаву.

Током другог дана обуке полазници ће се, између осталог, бавити анализом и провером пословне идеје, пословним планом, трошковима које изискује покретање делатности, како успешно водити посао, као и изворима финансирања за стартап бизнис.

Реализацију програма Центра за развој иновација у области заштите животне средине у Малом Зворник подржао Кабинет министра за иновације и технолошки развој

Поделите ову вест на друштвеним мрежама!

БУДИТЕ У ТОКУ

Пријавите се на наш њузлетер.

Хвала Вам на пријави. Додаћемо Вашу мејл адресу у нашу базу.
Дошло је до грешке. Молимо Вас покушајте поново.

* Пријавом на њузлетер изнад сагласни сте да Вам периодично шаљемо поруке везане за наше акције.

Сличне вести

Погледајте све