У Центру за развој иновација у области заштите животне средине у Малом Зворнику у току су припреме учесника за такмичење у креирању бизнис идеја које ће бити одржано у понедељак, 27. децембра, у малозворничком Дому културе.

Радионицама одржаним у среду, 22. децембра, настављен је рад започет протекле седмице на Иновативном стартап кампу у Книћу.

Полазници програма обука у области предузетништва уз подршку ментора радили су на обликовању и презентацији пословних идеја које су самостално осмислили.

Међу учесницима који се припремају за такмичење за најбољи иновативни стартап је 11 потенцијалних такмичара, претежно средњошколаца из Малог Зворника и Зворника (БиХ – РС).

На радионици планираној за четвртак, 23. децембра, следи разматрање финансијске стране сваке од предложених бизнис идеја и вежба јавног наступа такмичара.

Иновативни стартап програм обука реализују стручни консултанти, Проф. Др Зорана Никитовић, Др Горан Лапчевић и Др Милан Крстић, предавачи на Високој школи за пословну економију и предузетништво (ПЕП) из Београда.

Поделите ову вест на друштвеним мрежама!

БУДИТЕ У ТОКУ

Пријавите се на наш њузлетер.

Хвала Вам на пријави. Додаћемо Вашу мејл адресу у нашу базу.
Дошло је до грешке. Молимо Вас покушајте поново.

* Пријавом на њузлетер изнад сагласни сте да Вам периодично шаљемо поруке везане за наше акције.

Сличне вести

Погледајте све