У Центру за развој иновација у Малом Зворнику, током другог дана напредне иновативне обуке за младе о предузетништву, за полазнике су организоване иновационе и предузетничке радионице.

Учествовали су ученици Средње школе из Малог Зворника и Техничког школског центра из Зворника (РС – БиХ), који се, уз подршку ментора, припремају за такмичење за најбољи стартап пословни план, које ће бити одржано 14. децембра у Малом Зворнику у организацији Центра за иновације.

На предузетничкој радионици ученици су могли да сазнају више на тему бизниса из предузетничког угла и који су главни чиниоци предузетничког успеха.

Теме иновационих радионица биле су: „Како до иновативне предузетничке идеје“ и „Основна питања за предузетника почетника“.

Радионице су реализовали: Проф. Др Зорана Никитовић и Проф. Др Милан Крстић.

Активности Центра за иновације Мали Зворник, који функционише у саставу Општинске управе Мали Зворник, у 2022. години омогућио је Кабинет министра без портфеља у Влади Републике Србије задужен за иновације и технолошки развој.

Реализацију програма Центра за развој иновација у области заштите животне средине у Малом Зворник подржао Кабинет министра за иновације и технолошки развој

Поделите ову вест на друштвеним мрежама!

БУДИТЕ У ТОКУ

Пријавите се на наш њузлетер.

Хвала Вам на пријави. Додаћемо Вашу мејл адресу у нашу базу.
Дошло је до грешке. Молимо Вас покушајте поново.

* Пријавом на њузлетер изнад сагласни сте да Вам периодично шаљемо поруке везане за наше акције.

Сличне вести

Погледајте све